Výborné podmínky na Lipně s všednodenními slevami

25.01.2010 09:13

 

Lyžování ve všední dny se na Lipně díky lednovým všednodenním slevám vyplatí, ušetřit můžete až stokoruny. Můžete se těšit na pohodové lyžování bez čekání na skvěle upravených a poloprázdných sjezdovkách. Navíc v pondělí a úterý dostanete k večernímu skipasu ve skibaru Hříbek svařák nebo horký čaj zdarma. Pro milovníky burgrů a dalších dobrůtek z Mekáče máme příjemné překvapení. Na Facebooku vrcholí fotosoutěž o nejoblíbenější fotku z bruslařské dráhy. Přidejte se a vyhrajte skipasy, vstupenky do vodního ráje a další atraktivní ceny. Více ZDE…

Sněhové podmínky
Na sjezdovkách leží až 85 cm sněhu s vrchní vrstvou přírodního sněhu. Otevřeny a upraveny jsou všechny sjezdovky (8,3 km), snowpark a zábavná snowcrossová dráha. Lyžuje se denně od 9 do 16 hod, večerní lyžování je v provozu od 17.45 do 20.45.
Běžkování
Upraven je 10 km dlouhý Červený okruh okolo Alpské vyhlídky pro klasický styl a bruslení. Na zamrzlém Lipně je vedle bruslařské dráhy upraven nenáročný 15 km dlouhý okruh rovněž pro oba styly. Plán tras ZDE…
Bruslení
Bruslařská dráha mezi Lipnem a Frymburkem je denně upravována v délce necelých 10 km. V Lipně se nachází půjčovna i broušení bruslí, více ZDE…
Síla ledu je přes 20 cm. Nástupní místa: Frybmurk, Přední Výtoň, Lipno.

Lyžujeme denně od 9 do 16 hod - navíc každý den od 17.45 do 20.45 je v provozu večerní lyžování na osvětlené 1300 m dlouhé Jezerní sjezdovce. Všichni do 18 let lyžují za dětské ceny! Parkování zdarma pro 650 aut přímo u lanovky.

Pondělí, úterý – zdarma horký čaj nebo svařák ve skibaru „Hříbek“ k večernímu skipasu

Pátek
Ať žijí jedničkáři – majitelé pololetního vysvědčení se samými jedničkami obdrží v pátek 29.1. celodenní nebo večerní skipas za 20 Kč.
První noční bruslení na ledové dráze
Opět odměna pro všechny děti k pololetním prázdninám – v pátek 29.1. proběhne od 19.00 na ledové dráze u Loděnice Lipno první hromadné noční bruslení s loučemi, lampióny a svítícími balónky štěstí. Pro 50 nejrychlejších je jsou připraveny louče zdarma.


Lednová akce s McDonalds
- po předložení účtenky o zakoupení celodenního skipasu v jihočeských restauracích McDonalds (ČB, Tábor), obdržíte k Výhodnému menu další sendvič zdarma!

Rodinné lyžování v lednu se ve Skiareálu Lipno vyplatí!
Rodinná všednodenní sleva: při zakoupení jednodenního skipasu ve všední dny (po-pá) obdrží dítě do 18 let v přítomnosti lyžujícího rodiče jednodenní skipas pouze za 20 Kč!*
*Rodinná všednodenní sleva je platná pro jednodenní skipas ve všední dny (po-pá) od zahájení sezóny do 18.12.2009, od 4.1.2010 do 29.1.2010, od 15.3.2010 do konce sezóny. Veškeré slevy budou bez výjimky poskytnuty v přítomnosti rodiče i dítěte na pokladně a proti předložení platného dokladu prokazující přímý rodinný vztah a věk dítěte.

Velká rodinná sleva: 2 rodiče + 2 děti = 1 z dětí platí za skipas pouze 20 Kč
Malá rodinná sleva: 1 rodič + 2 děti = 1 z dětí sleva 50% na skipas
Velká a malá rodinná sleva se vztahuje na 1 – 7 denní skipasy

Rodinná večerní sleva: 1 rodič + 1 dítě = večerní skipas pro 1 dítě za 20 Kč

Lednová akce lyžařské školy Skischool Lipno - každý pátek 20% sleva na výuku carvingu a snowboardingu pro děti i dospělé. Info a rezervace ZDE.

Půjčovna lyžařského a snb vybavení Lipno Rent - 10% sleva na půjčení veškerého vybavení. Akce platí od 4.1. - 29.1.2010. Info a rezervace ZDE.

Slevy pro držitele karet ISIC, ALIVE a ITIC - držitelům platných karet ISIC, ALIVE, ITIC poskytujeme o víkendech a státních svátcích slevu 10%, ve všední dny slevu 20% Info ZDE.